Skagerak.

Skagerak is een familiebedrijf met historische wortels in Scandinavië en de trotse meubel traditie uit deze regio. De passie voor hout en de focus op kwaliteit zijn intact gebleven bij de ontwikkeling naar een modern design merk met een uitgebreide selectie van hedendaagse producten in een breed scala van materialen, gemaakt door gevestigde ontwerpers en up-and-coming talenten.

Al meer dan 40 jaar vervaardigt Skagerak duurzame meubels en accessoires met een modern, Scandinavisch tintje. En met duurzaam bedoelen ze bij Skagerak ook écht duurzaam! Alle producten zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en ontworpen met een tijdloze uitstraling. De producten zijn bedoeld om een ​​lang en functioneel leven te leiden, bij voorkeur gebruikt door meerdere generaties.

Duurzame keuzes. Bij Skagerak vinden ze dat het loont om nederig te zijn, moeite te doen en verantwoordelijkheid te nemen – altijd. Bij het denken aan kwaliteit, gaat het niet alleen om materiaal, uiterlijk en functie. Ware kwaliteit in design kan alleen worden bereikt als het onder de juiste omstandigheden wordt gemaakt – in harmonie met zowel mens als planeet. Daarom kan Skagerak met trots zeggen dat ze sinds 2003 FSC ™ -gecertificeerd zijn, lid van de UN Global Compact sinds 2010, en een gecertificeerd B Corp sinds 2017.