Bungalow.

Het Deense Bungalow levert een gevarieerde en modieuze collectie producten om uw huis gezellig te maken in de categorien: ‘Soft’, ‘Dining’, ‘Essentials’ en ‘Paperlove’.

De Bungalow producten kenmerken zich door een combinatie van mooi design en de schoonheid en kleuren van India. Bij de productie van Bungalow producten staan de traditionele ambachten voorop, deze zijn nog steeds springlevend. De producten van Bungalow hebben een verhaal en zijn gemaakt door echte mensen in plaats van steeds meer machines.

De inspiratie voor de Bungalow producten komt van de Indiase patronen van paisley, bloemen, randen en herhaling van motieven. De kunst van het blokdrukken wordt bij veel producten gebruikt voor het creëren van de mooiste patronen.  Voor de collecties van blok gedrukt huishoudtextiel wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit blokdruk die vandaag in India beschikbaar is en zijn ontworpen en geproduceerd in samenwerking met de beste vakmensen.

De kunst van het drukken van blokken is duizenden jaren oud en is altijd al een bron van inspiratie geweest voor textielontwerpers over de hele wereld. Provençaalse prints worden bijvoorbeeld rechtstreeks beïnvloed door Indiase blokafdrukken.