Onze merken.

Scandic Living is trots om als agent op te mogen treden voor een aantal mooi, sterke Scandinavische merken met elk een rijke historie en design traditie. In de Benelux vertegenwoordigt Scandic Living de merken Skagerak, Bungalow, The Organic Company en Jette Fröhlich Design. In België wordt Silkeborg Uldspinderi vertegenwoordigt en in Nederland het merk Architectmade. Deze Deense merken zijn elk iconen op hun eigen terrein.

Skagerak.

Skagerak biedt een complete collectie indoor- en outdoor meubelen en accesoires met een moderne Scandinavische look en van de beste kwaliteit.

Bungalow.

Bungalow levert een gevarieerde en modieuze collectie producten om uw huis gezellig te maken in de categorien: ‘Soft’, ‘Dining’, ‘Essentials’ en ‘Paperlove’.

The Organic Company.

The Organic Company is een Deens designbedrijf dat betekenisvol en smaakvol interieurtextiel creëert van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen.

Silkeborg Uldspinderi.

Plaids, shawls en kussens van de beste Scandinavische en Alpaca wol. De beste en zachtste kwaliteit in modieuze designs en kleuren.

Architectmade.

Architectmade is een Deens designbedrijf dat een aantal van de mooiste en tijdloze design objecten aanbiedt van de beste Deense architecten.

Jette Frölich Design.

Jette Frölich Design biedt een collectie tijdloze en sfeervolle kerstdecoraties en decoraties voor in huis die het gehele jaar gebruikt kunnen worden.