Architectmade.

Skagerak is een familiebedrijf met historische wortels in Scandinavië en de trotse meubel traditie uit deze regio. De passie voor hout en de focus op kwaliteit zijn intact gebleven bij de ontwikkeling naar een modern design merk met een uitgebreide selectie van hedendaagse producten in een breed scala van materialen, gemaakt door gevestigde ontwerpers en up-and-coming talenten.

Skagerak ontwikkelt producten voor een lange levensduur door focus op tijdloos design, functioneel gebruik en kwaliteit. Dat is hoe Skagerak duurzaamheid definieert. Producten die lang mee gaan en hun eigen verhalen verzamelen.

Skagerak streeft ernaar om producten te ontwikkelen die ook over 20 jaar nog relevant zijn, zij aan zij met de huidige klassiekers. Producten die mensen van alle leeftijden aanspreken en schoonheid in uw dagelijkse leven brengen.

Skagerak staat voor verantwoorde productie, transparante werkrelaties en goede arbeidsomstandigheden. Skagerak ondersteunt de tien principes van de Verenigde Naties voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en gebruikt alleen legaal gekapt hout. De producten zijn verdeeld in drie categorieën: Inhouse, Outdoor en accessoires.