Ontspannen momenten op een drukke dag

Fuori, Aito, Between Lines, Mira and Overlap. De nieuwste toevoegingen aan de outdoor collectie van Skagerak klinken niet heel erg Scandinavisch – maar dat zijn ze wel degelijk wanneer we naar de designs kijken. Gemaakt van de meest robuuste en weer bestendige materialen en met een gebalanceerde focus op design en functionaliteit, passen de nieuwe ontwerpen goed bij de wensen van de consument om het buiten leven steeds meer en mooier in te richten. 

Between lines is een deck chair gebasseerd op rechte lijnen. De lage zithoogte van de stoel brengt u naar de aarde in een perspectief waar alles wat rustiger lijkt. Het ontwerp is geïnspireerd door de klassieke Adirondack dekstoel, en evenwicht tussen een Amerikaanse robuustheid en een strakke, Scandinavische expressie.

Between lines is ontworpen door de opkomende Deense designer Stine Weigelt, wiens benadering van design is gebaseerd op twee acties – ontdekken en testen.

De serie bevat tevens een kruk die fungeert als een uitbreiding van de stoel en een antraciet kussen gemaakt van Skagerak’s eigen Barriere Panama textiel, dat vuil en waterafstotend is en een hoge UV-resistentie heeft.