Architectmade.

We doorzoeken archieven, tekeningen en musea om te ontdekken wat meesterschap mogelijk maakt. Het resultaat? Architectmade is een glimp van een paar, zeldzame designobjecten die enkele van de toonaangevende architecten van Denemarken op hun weg naar bekendheid vele jaren geleden hebben gemaakt.

Waarom doen we het? Onze passie gaat verder dan vorm en functie. Wij geloven in een cultuur waarin we niet alles weggooien maar tijdloze producten maken waar we lang van kunnen genieten. Dit zijn producten waar je nooit moe van wordt om ze te zien. Ze zijn gemaakt met vakmanschap en om de tand des tijds te doorstaan. De door Architectmade gemaakte objecten zijn ontworpen om te delen, voor toekomstige generaties.

Deze producten, zoals vermeld door een van onze favorieten, Kristian Vedel, “komen van binnen naar buiten.” Elk object van Architectmade is ontworpen met de precisie van een architect en een persoonlijke visie die vanuit het hart komt en de individuele waarden, overtuiging en levenswijze weergeeft van enkele van de grootste Deense architecten van onze tijd.

Getuigend van hun elegante eenvoud en verfijnd vakmanschap, zijn ze pictogrammen geworden die de tand des tijds doorstaan en dienen als herinnering dat in de huidige wereld vol met trends, kwaliteit nog altijd tijdloos is.